Alles voor dier en tuin | Altijd binnen 24u verzonden | Gratis bezorging *

Blog

Lucerne-mix digest

Lucerne-mix Digest tegen maag- en darmproblemen bij paarden

Heeft uw paard last van maagproblemen, zoals maagzweren? Teurlings de Mulder heeft een nieuw voer voor paarden dat dankzij de unieke POWERSTART formule een natuurlijke oplossing biedt tegen maag- en darmproblemen. De Lucerne-mix Digest van Hartog is daarmee de ideale oplossing om uw paard gezond te houden. Het is bovendien vrij van graan en melasse en het stimuleert kauwen.

Lees meer
Pet Box

Pet Box: voor de verzorging van uw hond of kat

Het beschermen van uw hond of kat tegen vlooien, teken en wormen is erg belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Bij Teurlings de Mulder kunt u een nieuw en innovatief duoproduct kopen waarmee uw hond of kat eenvoudig wordt beschermd: de Pet Box. Zo blijft uw beste vriend eenvoudig beschermd tegen parasieten.

Lees meer
Bestrijdingsmiddelen ongedierte vee

Bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte voor uw vee

Bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte voor uw vee Hebben u en uw vee, zoals paarden en pony’s, last van vliegen, dazen, insecten, ratten, teken en/of alle andere insecten? Bij Teurlings de Mulder hebben we diverse bestrijdingsmiddelen in ons assortiment om hierin een...

Lees meer

Gallagher voor dieren

Bent u een veehouder of dierenliefhebber die op zoek is naar een schrikdraadapparaat? Dan bent u bij Teurlings de Mulder aan het juiste adres! Als specialist op het gebied van dieren, dierenvoeding en diverse dierenspeeltjes, hebben wij jarenlange ervaring binnen deze branche. Daarom leveren wij ook schrikdraadapparatuur van Gallagher aan om de dieren vol vertrouwen achter te kunnen laten.

Lees meer