Alles voor dier en tuin | Altijd binnen 24u verzonden | Gratis bezorging in de regio *

Blog

Optimale verzorging kat

Optimale verzorging van uw kat

Lekker op schoot op de bank, hangend in krabpaal of al spinnend op de vensterbank, uw kat is een trouw lid van het gezin. Daarom is het van belang om goed voor uw kat te zorgen. Er komt echter best wat kijken bij het gezond en fit houden van uw kat om zo lang mogelijk te genieten van zijn of haar aanwezigheid in huis. Wij leggen u graag uit hoe u optimaal voor uw kat kunt zorgen.

Lees meer
Bescherm uw huisdier tegen de hitte

Bescherm uw huisdier tegen de hitte

De zomer is in volle gang en dat betekent steeds hogere temperaturen. Niet alleen wij hebben last van die warmte, ook uw huisdier krijgt het zwaar vanwege de hitte. Daarom is het belangrijk uw huisdier goed te beschermen tegen oververhitting, want dit kan gevaarlijk en in het ergste geval zelfs dodelijk zijn. Des te meer reden uw huisdier goed in de gaten te houden. Wij leggen u graag uit hoe u uw huisdier het beste kunt helpen.

Lees meer
ongewenste gasten op uw kleinvee

Ongewenste gasten op uw kleinvee

U wilt dat uw kleinvee gezond is en geen last krijgt van ongewenste gasten als luizen of maden. Bij Teurlings de Mulder hebben we voor diverse dieren de oplossing tegen ongewenste gasten. Merkt u dat uw konijn, schaap, pluimvee of paard last heeft van kleine kwaaltjes, dan helpen wij u graag er zo snel mogelijk vanaf te komen. We lichten de meest voorkomende problemen toe en geven tips om deze goed en pijnvrij op te lossen.

Lees meer
Beaphar Canishield

Beaphar Canishield

Gaat u geregeld met de hond naar het park of naar het bos? Dan ligt in deze tijd het gevaar van vlooien, teken en zandvliegen op de loer. Ze zijn vaak aanwezig in lage vegetatie, zoals struiken en grassen. Bescherm uw trouwe viervoeter daarom optimaal met de Beaphar Canishield halsband.

Lees meer
Hond en kat

Gebitsproblemen bij honden en katten

Aan het gebit van honden en katten wordt vaak weinig aandacht besteed. Het wordt te vaak onderschat, terwijl gebitsproblemen bij honden en katten echter vaker voorkomt dan u denkt. Net als wij, gebruiken ook honden en katten hun gebit veelvuldig. Een goede verzorging is daarom net zo noodzakelijk als bij uw eigen gebit. We vertellen u daarom alles wat nodig is om het gebit van uw hond of kat elke dag goed te verzorgen.

Lees meer
Prins Relaxbox

Prins Relaxbox voor de gevoelige hond en kat

Heeft uw hond of kat last van onrust en stress? Dan heeft Teurlings de Mulder een uitstekende en natuurlijke oplossing. De Prins Relaxbox bevat Resist-voedingen van Prins, een mix van kruiden die uw trouwe huisdier rust geeft en daarnaast ook bijdraagt aan een betere weerstand. Daarmee is het een 100% natuurlijke voeding die de gevoelige hond en kat rust kan geven.

Lees meer
Lucerne-mix digest

Lucerne-mix Digest tegen maag- en darmproblemen bij paarden

Heeft uw paard last van maagproblemen, zoals maagzweren? Teurlings de Mulder heeft een nieuw voer voor paarden dat dankzij de unieke POWERSTART formule een natuurlijke oplossing biedt tegen maag- en darmproblemen. De Lucerne-mix Digest van Hartog is daarmee de ideale oplossing om uw paard gezond te houden. Het is bovendien vrij van graan en melasse en het stimuleert kauwen.

Lees meer
Pet Box

Pet Box: voor de verzorging van uw hond of kat

Het beschermen van uw hond of kat tegen vlooien, teken en wormen is erg belangrijk voor de gezondheid van uw huisdier. Bij Teurlings de Mulder kunt u een nieuw en innovatief duoproduct kopen waarmee uw hond of kat eenvoudig wordt beschermd: de Pet Box. Zo blijft uw beste vriend eenvoudig beschermd tegen parasieten.

Lees meer
Bestrijdingsmiddelen ongedierte vee

Bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte voor uw vee

Bestrijdingsmiddelen tegen ongedierte voor uw vee Hebben u en uw vee, zoals paarden en pony’s, last van vliegen, dazen, insecten, ratten, teken en/of alle andere insecten? Bij Teurlings de Mulder hebben we diverse bestrijdingsmiddelen in ons assortiment om hierin een...

Lees meer

Gallagher voor dieren

Bent u een veehouder of dierenliefhebber die op zoek is naar een schrikdraadapparaat? Dan bent u bij Teurlings de Mulder aan het juiste adres! Als specialist op het gebied van dieren, dierenvoeding en diverse dierenspeeltjes, hebben wij jarenlange ervaring binnen deze branche. Daarom leveren wij ook schrikdraadapparatuur van Gallagher aan om de dieren vol vertrouwen achter te kunnen laten.

Lees meer