Merk

Categorie

Havens

Toont alle 31 resultaten

Havens paardenvoer

Havens paardenvoer zet zich sinds 1845 in voor het optimale paardenvoer voor alle type paarden. Het merk heeft zich dan ook erg gericht op sportpaarden waardoor er een ruime keuze aan ruwvoeren, krachtvoeren, mineraalvoeren en supplementen wordt aangeboden. Dierenspeciaalzaak Teurlings de Mulder is uw verkooppunt in de buurt waar u elke werkdag (zelfs op zaterdag!) terecht kunt voor het beste advies voor de unieke situatie van uw paard. Voor zowel professionele boeren, paardenhouders als hobbydieren zijn wij het juiste adres. Havens paardenvoer is volledig af te stellen aan de behoefte van uw paard. Wij vertellen u hier meer over de uiteenlopende producten in ons assortiment.

Havens paardenvoer: hét begin van een goede verzorging

Havens paardenvoer is uitgebalanceerd samengesteld. De producten zijn gemaakt van hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen, die nauwkeurig zijn aangevuld met vitaminen en mineralen. Ieder paard is anders en heeft daarom behoefte aan een gepersonaliseerd rantsoen.

De manier waarop u uw paard(en) houdt of traint heeft veel invloed op de behoefte aan energie, vitamines, mineralen en bijvoorbeeld koolhydraten. Hier heeft Havens goed aan gedacht: voor ieder type pony of paard kunt u met Havens paardenvoer een optimaal passend voedingsplan toepassen. Ook is er speciaal ontwikkeld paardenvoer voor dragende en lacterende merries, voor senioren en paarden met unieke gevoeligheden. Zelfs voor voer zonder haver of suiker, of voer met extra spelt is Havens de juiste keuze!

Wat heeft uw paard nodig?

Teurlings de Mulder heeft diverse Havens paardenvoer in het assortiment. Bied uw paard bijvoorbeeld extra energie met Draversbrok, ondersteun oudere paarden met Senior Crumbs of voed uw viervoeter die zwaar traint extra koolhydraten en vitamines met Kentucky Lite-E. Alle soorten paardenvoer van Havens zijn uniek en komen met hun eigen voordelen. Daarom staat er bij elk product een uitgebreide productomschrijving en kunt u zich volledig inlezen over de beste keuzes voor u.

Ga voor een optimaal voedingsplan

Zorg dat u uw paard(en) altijd een sterke basis biedt met gras en hooi van goede kwaliteit en onbeperkt toegang tot water. Mix daarna ruwvoer aan de hand van de unieke situatie van uw paard en vul dit aan met krachtvoer en mineraalvoer voor een optimaal rantsoen. Kunt u lastig inschatten wat uw paard nodig heeft of heeft u het idee dat andere voeding beter zou zijn? Onze specialisten vertellen u graag meer over de uiteenlopende keuzes die Havens paardenvoer u biedt. Of u nu uw paardenvoer koopt in onze grote winkel in Casteren of bestelt op onze website, wij voorzien u graag van een professioneel advies.

Haal Havens paardenvoer bij Teurlings de Mulder

Bij Teurlings de Mulder hebben wij alles in huis voor de zorg van een muis tot een olifant. Doordat wij een uitgebreid assortiment hebben aan producten van Havens paardenvoer kunt u bij ons terecht voor de beste zorg voor uw paard. Heeft u nog vragen over de producten, de bezorging hiervan of onze winkel? Neem dan gerust contact met ons op. De zorg voor uw paard staat bij ons op nummer 1. Wij zorgen dan ook graag dat u compleet geïnformeerd de juiste keuze voor uw paard kunt maken!